Vinkit

Mitkä kännykän kuoret sopivat parhaiten elämäntyyliisi?

Mitkä kännykän kuoret sopivat parhaiten elämäntyyliisi?
Kirjoittanut Trung Ta

Kännykän kuoret omaan elämäntyyliisi

Kun teet merkittävän investoinnin, kuten hankit viimeisimmän ja mahtavimman kännykän, sinun kannattaa myös ymmärtää sijoituksesi suojaamisen tärkeys. Saatat miettiä, miten valita juuri oikeat kännykän kuoret omaan elämäntyyliisi, mutta ei hätää – olet tullut oikeaan paikkaan! Käymme läpi vankkatekoisia kuorimalleja ja sitä, miksi ne saattaisivat sopia sinulle. Ymmärrämme tekemäsi sijoituksen arvon ja haluamme, että teet hyviä valintoja myös sen suojaamiseksi.

Kovatekoista kestävyyttä

Saattaa vaikuttaa siltä, että sanaa ’vankkatekoinen’ viljellään ympäriinsä. Mutta mitä se todella tarkoittaa? Vaikka sanalla on muitakin merkityksiä, puhuttaessa vankoista kännykän kuorista, sillä tarkoitetaan kestävyyttä, kyvykkyyttä tai lujuutta. ’Arkikielellä’, se tarkoittaa, että jos matkapuhelimen kuoret ovat vankat, ne kestävät mukilointia.

Erityyppisiä kuoria

Nyt kun ymmärrät vankkatekoisten kännykänkuorten merkityksen Samsung Galaxy S7:llesi, iPhone 7:llesi tai Honorillesi, voit valita omaan tyyliisi sopivan.

Meillä on monenlaisia malleja:
Hybrid hard plus -silikonikuori telineellä: Tässä mallissa on TPU-kuori, joka on päällystetty iskunkestävällä muovilla. Se takaa käyttäjälle jämäkän otteen ja on iskunkestävä. Kuoren mukana tulee myös pieni tuki, joka helpottaa elokuvien ja valokuvien katselua. Tämä on täydellinen käytettäväksi iPhone 7:n ja Honor:n kanssa, jos työskentelet rakennusalalla tai olet muuten jatkuvasti liikkeellä.

Hybridi kaksoiskerros kovaa muovia ja pehmeää silikonia kaksiosaisessa kotelossa: Tässä mallissa on silikoninen sisäkerros, joka liukuu puhelimesi päälle, sekä muovinen ulkokuori lisäsuojaksi. Ekstra-paksu silikoni ja pyöristetyt kulmat suojaavat iskuilta. Tämä sopii täydellisesti Galaxy S6:n, Galaxy S7:n ja Honor:n kanssa. Pienten lasten vanhemmat arvostavat pehmeän ja kovan kerroksen yhdistelmää, joka kestää lastenkin höykytyksen.

Nahkakotelo: Tämä kotelomalli ei tarjoa niin kovaa kestävyyttä kuin kovat muovi- ja silikonikotelot, mutta toimii hyvin kevyempänä suojana naarmuja ja lommoja vastaan. Suurin etu nahkakoteloilla on se, että useimmissa on mukana etukappale, joka suojaa puhelimesi näytön. Suurissa puhelimissa, kuten Mate 9, näytön suojeleminen on oleellista puhelimen toimintakyvyn ylläpitämiseksi.
Suojaus

Voit viettää aktiivista elämää, kiipesitpä Mount Everestille, painit kolmen pienen lapsen kanssa tai työskentelet raskaiden koneiden parissa. On tärkeää suojella sijoitustasi varmistaaksesi sen kestävän tulevat vuodet – tai vähintään sopimuskauden loppuun. Mikään ei ole pahempaa kuin jäädä ilman toimivaa puhelinta – varsinkaan nykyään, kun koko elämämme ovat kiinni näissä pienissä laitteissa. Älä odota puhelimesi tippumista, jälleen kerran. Sijoita suojukseen tänään.

Kirjailijasta

Trung Ta

Saan inspiraatiota puhelin suojakuoreista ja elektroniikan laitteista. Olen intohimoinen akvaarioon, kalastukseen ja matkustamiseen.

Jätä kommentti