Vinkit

Miksi todella tarvitset kuoret puhelimeesi?

Täytyykö minun todella ostaa puhelinkuoret?
Kirjoittanut Trung Ta

Täytyykö minun todella ostaa puhelinkuoret?

iPhoneissa on nykyään suurimmaksi osaksi alumiininen runko. Galaxy S7:ssä on erityis-vahva Gorilla Glass kosketusnäytössä. Kun puhelimista tulee kestävämpiä, monet miettivät: Täytyykö minun todella ostaa puhelinkuoret?

Meidän mielestämme, vastaus on ’kyllä’. Nykyaikainen älypuhelin on iso investointi, ja se kannattaa pitää turvassa kaikin keinoin. Puhelinkuoret ja -kotelot suojaavat puhelintasi jokapäiväisiltä kolhuilta, kuten putoamisilta, mutta oikea kotelo voi antaa myös lisäsuojan laitteellesi vedeltä, pölyltä yms.

Kuorista on muutakin hyötyä kuin vain puhelimen suojeleminen. TT-Kauppa.fi myy koteloita, joissa on sisäänrakennettuina kaikenlaisia käteviä laitteita, kuten latureita ja säteilysuojia. Matkapuhelimen kotelo auttaa sinua erottamaan laitteesi muista vastaavista. Kuori voi myös tehdä puhelimestasi helpommin käytettävän. Listaamme 4 syytä, miksi puhelinkotelo on vieläkin hyvä idea.

Jokapäiväinen suoja

Yrität olla varovainen älypuhelimesi kanssa. Mutta kuten kaiken jatkuvassa käytössä olevan kanssa, vahingot ovat väistämättömiä. Pudotat sen, kun taiteilet sen ja aamukahvisi kanssa. Se lennähtää käsilaukustasi, kun kompastut jalkakäytävän halkeamaan. Taaperosi ujuttaa sen taskustasi ja linkoaa sen huoneen poikki.

Kun se tapahtuu, haluatko todella ottaa riskin puhelimen rikkoutumisesta? Vaikka rikkoutunut näyttö tai haljennut tausta on mahdollista vaihtaa, voi uusien osien hankkiminen olla hankalaa. Puhelintasi on vaikeaa tai mahdotonta käyttää, kunnes saat sen taas kuntoon – ja sitten sinun on käytettävä aikaa ja paneutumista sen korjaamiseen.

Ellet voi saada operaattoriltasi korvaavaa puhelinta, sinun täytyy ostaa uusi puhelin, jos vanha särkyy. Se voi maksaa sinulle yli 400 euroa.
Miksi ottaa riski? 20 tai 50 euron kuoren ostaminen on paljon halvempaa kuin uuden puhelimen ostaminen, ja sen valitseminen ja paikoilleen asentaminen vie sinulta vain muutaman minuutin. Se saattaa jopa tehdä puhelimestasi helpomman ja hauskemman käyttää.

Erityistä suojaa

Jos elämäntyylisi on aktiivinen, sinulla saattaa olla vielä suurempi syy ostaa puhelinkuoret puhelimeesi. Sanotaan, että käyt usein rannalla ja huolehdit hiekan ja veden jumittavan puhelimesi. Tai elät kuivalla, pölyisellä alueella ja tajuat pinttyneen likakerroksen peittävän puhelimesi joka aamu. Tai työskentelet rakennusalalla, teollisuudessa, tai alalla, jossa olet jatkuvasti liikkeessä ja nostamassa tai liikuttelemassa raskaita esineitä.

Jos kuulostaa tutulta, on kannaltasi järkevää nähdä vähän ylimääräistä vaivaa puhelimen suojelemiseksi. TT-Kauppa.fi myy koteloita, jotka hylkivät vettä ja pölyä. Meillä on näytönsuojia antamaan kosketusnäytöllesi lisäsuojan. Meillä on erityis-pehmeitä kuoria, jotka on valmistettu vain ja ainoastaan suojaamaan puhelintasi pudotuksilta, kolhuilta ja kuhmuilta.
Erityisominaisuudet

Jotkut tämän päivän edistyneemmistä puhelinkuorista tarjoavat erityisominaisuuksia, joita kuluttajat pitävät hyödyllisinä. Jos olet jatkuvasti liikkeessä, etsi kotelo, joka myös lataa puhelintasi. Erityiset, akkua lataavat kotelot sisältävät akun, joka pitää täyden latauksen. Kun puhelimesi virta alkaa olla vähissä, voit kytkintä napsauttamalla siirtää virran kotelosta puhelimeen.

On myös mahdollista ostaa puhelinkoteloita, jotka vähentävät kehosi saaman säteilyn määrää. Ihmiset ovat aina olleet huolissaan siitä, kasvattaako radioaaltoja lähettävän matkapuhelimen pitäminen niin lähellä aivoja, syövän riskiä. Älypuhelimet päästävät enemmän säteilyä, joka on huolestuttanut tiettyjä kuluttajaryhmiä vielä enemmän. Vastineeksi, useat valmistajat ovat julkaisseet kotelomalleja, jotka estävät osaa säteilystä tunkeutumasta käyttäjän kehoon. (Muuten, toinen tapa vähentää radioaaltojen kimpoilua päässäsi, on käyttää handsfree-laitetta, joita me myös myymme.)

Tietyt matkapuhelinkotelot ovat työkaluja, jotka tekevät älypuhelimestasi helpomman ja nautinnollisemman käyttää. Esimerkiksi puhelinlompakossa kannat puhelimesi lisäksi muut olennaiset tavarasi, kuten luotto- ja käyntikortit. Jalkatuellinen kotelo mahdollistaa puhelimen asettamisen pöydälle, joka helpottaa elokuvien ja televisio-ohjelmien katsomista.

Tyyli ja erottuvuus

Jotkut ihmiset ohittavat kaikki edellä mainitut syyt kotelon ostamiseen ja hankkivat vain jotain, joka saa heidän puhelimensa näyttämään upealta. Muovisista, kissojen kuvilla koristelluista kuorista ylellisiin nahkakoteloihin, puhelinkotelosi voi olla kannanotto tyylistäsi.

Erottuva kotelo voi tehdä myös helpommaksi erottaa puhelimesi muiden joukosta, jos se on sekoittunut muihin samantyylisiin puhelimiin. Ajattele sitä mustan matkalaukkusi merkkaamisella värikkäällä nimilapulla, jotta se ei sekoitu jokaiseen muuhun lentokentän matkatavarahihnalla pyörivään, mustaan matkalaukkuun. Jos olet toimistosi ainoa, jolla on Porin Ässien logo laitteessasi, tai sinulla tyttöporukkasi ainoa tekojalokivin koristeltu puhelinkotelo, tunnistat puhelimesi yhdellä vilkaisulla.

Kun kotelo ei olekaan vain kotelo

Kun alat etsiä puhelinkoteloa verkosta, varmista käyttäväsi oikeita hakutermejä, jotta varmasti löydät etsimäsi. Joskus ihmiset käyttävät kuorien kuvaamiseen sanoja, joiden ajattelevat olevan keskenään vaihtokelpoisia, vaikkeivät ne välttämättä tarkoita samaa asiaa.

Jos todella haluat jotain suojaamaan puhelintasi, etsi termeillä ”puhelinkotelo” tai ”suojakotelo matkapuhelimelle”. Voit lisätä sanoja, kuten ”vedenpitävä” tai ”säteilyltä suojaava”, löytääksesti kuoria tietyillä ominaisuuksilla.

Jos olet kiinnostuneempi tyylikkäästä kuin suojaavasta kotelosta, etsi termillä ”matkapuhelimen kuoret” tai ”puhelinkuoret”. Kuoret voivat olla joko muovisia, paikoilleen napsautettavia, jotka peittävät puhelimen takaosan kokonaan, mutta joissa ei ole mitään pudotusta pehmentävää materiaalia – tai ohuita muoviliuskoja, jotka tarttuvat puhelimen takakanteen ja muuttavat sen ulkonäköä.

Jos taas etsit jotain, jossa kuljettaa puhelintasi (kotelon kanssa tai ilman), etsi termillä ”puhelinlompakko” tai ”vyökotelo puhelimelle”. Vyökotelossa on solki, joka kiinnittyy vyöhösi ja pitää puhelimesi käsillä. Puhelinlompakko – kuten aiemmin jo mainittiin – mahtuu käsilaukkuusi ja säilyttää puhelimesi lisäksi myös muita esineitä.

Hyvää metsästysonnea – äläkä unohda tarkistaa TT-Kauppa.fi:n laajaa valikoimaa näistä tarvikkeista. Tarjoamme matalat hinnat, nopea toimitus kaikkiin tilauksiin!

Kirjailijasta

Trung Ta

Saan inspiraatiota puhelin suojakuoreista ja elektroniikan laitteista. Olen intohimoinen akvaarioon, kalastukseen ja matkustamiseen.

Jätä kommentti