Vinkit

Miten erotan laadukkaat puhelimen kuoret?

Miten erotan laadukkaat puhelimen kuoret?
Kirjoittanut Trung Ta

Laadukkaat puhelimen kuoret

Puhelinkuorten etsintä voi kestää pitkään ja olla sekavaa. On olemassa niin paljon vaihtoehtoja! Miten voit olla varma, että löydät itsellesi oikeanlaiset? Yksi tärkeimmistä asioista, joihin kiinnittää huomiota kuoria etsiessä, on laatu. Puhelimen kuoret voivat olla kalliita, joten haluat ostaa jotain, joka kestää yhtä pitkään kuin laitteesi.

Mistä sitten voit tietää, mitkä kuoret ovat korkealaatuisia? Meillä on siihen monta vinkkiä. Aina haluamiesi ominaisuuksien ymmärtämisestä väärennösten tunnistamiseen.

Mitä laadukkaat kuoret merkitsevät sinulle?

Puhelinkotelot tekevät monia asioita. Varmistaaksesi saavasi laadukkaan kotelon, sinun täytyy ensin määrittää, mitä ”laadukas” tarkoittaa sinulle.

Ehkä tärkein asia, mitä puhelinkuorilta haluat, on suoja puhelimellesi. Älypuhelimet voivat olla hyvin kalliita. Jos puhelimesi rikkoutuu, sinulla ei välttämättä ole varaa ostaa uutta tilalle. Jos tilanne on se, sinun kannattaa varmistaa, että löydät kotelon, joka auttaa estämään puhelimesi näytön särkymisen ja suojaa runkoa naarmuilta.
Toisaalta, ehkä tärkein etsimäsi ominaisuus onkin tyyli. Suojakuorilla voi muuttaa merkittävästi puhelimen ulkonäköä, lisäämällä lempivärin, logon tai kuvan. Jos tilanne on se, määritelmäsi laadusta saattaa olla, mikä kuori vastaa parhaiten lempijoukkueesi värejä tai toistaa haluamasi kuvan selkeimmin.

Ennenkuin alat shoppailla kuoria puhelimeesi, mieti, mitä haluat kuoriltasi. Se helpottaa sinua määrittelemään etsimäsi laadun.

Tunne materiaalit

Puhelimen kuoret voidaan valmistaa mitä erilaisimmista materiaaleista. Ne voidaan valmistaa kovasta muovista, pehmeästä muovista, metallista, puusta, nahasta – tai jostain näiden yhdistelmästä.

Kun lähdet ostamaan puhelinkoteloa, lue pikkupräntti saadaksesi selville, mistä mikäkin kotelo on tehty. Ota sitten materiaaleista selvää enemmän. Voit törmätä asioihin, joista et tiennytkään. Esimerkiksi, monet kuoret on tehty polykarbonaatista. Tämä erityinen muovi on niin vahvaa, sitä käytetään luodinkestävän ”lasin” valmistamiseen esim. poliisiasemille. Kovuutensa ansiosta, se sopii erinomaisesti sellaisten kuorten tekemiseen, jotka suojaavat puhelintasi pudotuksilta.

Mutta jälleen – ehkä et välitä puhelimesi suojaamisesta pudotuksilta, kolhuilta, autonavaimilta käsilaukussasi tai uteliaalta taaperolta kotona. Ehkä olet enemmän huolissasi siitä, miltä puhelin tuntuu kädessäsi. Monet ihmiset pitävät puun tunnusta, mutta inhoavat pehmeiden muovien hieman tahmeaa pintaa. Toiset haluavat pehmeän muovisen kuoren, joka tuntuu varmalta kädessä – ei kovaa muovipintaa, joka tuntuu siltä, että saattaa lipsahtaa sormista millä hetkellä hyvänsä. Kun saat käsityksen siitä, miltä puhelimen kuoret näyttävät, tuntuvat – jopa tuoksuvat – se auttaa sinua varmistamaan, että kuoret vastaavat sinun käsitystäsi laadusta.

Miten tunnistaa väärennökset?

On helppoa ostaa väärennetty Guccin laukku, Tommy Hilfigerin vaatteita tai Ray-Banin aurinkolasit. Joten ei pitäisi olla yllätys, että yritteliään ”bisnesmiehet” myyvät väärennettyjä versioita myös brändikuorista.

Kun alat löytää puhelinkoteloita, joista pidät, tee niistä perustutkimusta. Varmista että tiedät, miltä ne näyttävät, mistä ne on tehty ja miltä niiden pakkaukset näyttävät. Se helpottaa väärennösten löytämistä. Tee taustatyötä ja selvitä, ovatko väärennetyt kotelot olleet ongelma merkille.

Jos vahingossa ostat väärennetyn puhelinkotelon, katso, pystytkö palauttamaan sen kauppaan, josta ostit sen. Jos ostit kotelon yksityiseltä tai myyjältä, jonka epäilet huijanneen sinua, harkitse tekeväsi heistä ilmoitus paikalliselle poliisiasemalle.

Osta puhelimesi kuoret hyvämaineiselta yritykseltä tai sivustolta.

Et menisi epäilyttävälle käytettyjen autojen myyjälle hakemaan seuraavaa autoasi, ja todennäköisesti tulisit katumaan sushin ostamista huoltoasemalta tai huonolaatuisesta ruokakaupasta. Miksi ostaisit puhelimeesi kotelon mistä tahansa liikkeestä tai katukaupustelijalta?

Paras tapa saada laadukas puhelinkotelo on ostaa se hyvämaineiselta jälleenmyyjältä. Kuorten valmistaja on turvallisin valintasi. Myös operaattorien liikkeet, Elisa, Sonera, DNA ym. paikat, joista ostat puhelimesi, myyvät laadukkaita kuoria. Voit myös yrittää suuria vähittäiskauppoja, kuten K-Citymarket tai Prisma.

Em. paikoista kuorten ostamisen huono puoli on se, että maksat niistä ekstraa. Monet etsivätkin verkosta jälleenmyyjien alennuksia. Mutta jos et valitse laadukasta yritystä on riski, että saat huonolaatuisen kotelon puhelimellesi.

TT-Kauppa.fi on toiminut yli 5 vuotta ja meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme valtavan valikoiman markkinoiden korkealaatuisimpia koteloita ja kuoria matkapuhelimille. Hintamme ovat erittäin alhaiset ja tarjoamme ilmaisen lähetyksen kaikkeen, mitä myymme. Vertaile hintoja – luulemme, että huomaat, ettet saa mistään korkealaatuisia koteloita parempaan hintaan kuin juuri täältä.

Kirjailijasta

Trung Ta

Saan inspiraatiota puhelin suojakuoreista ja elektroniikan laitteista. Olen intohimoinen akvaarioon, kalastukseen ja matkustamiseen.

Jätä kommentti