Vinkit

Miten valita puhelimeen suojakuoret?

Miten valita puhelimeen suojakuoret?
Kirjoittanut Trung Ta

Oikeat suojakuoret puhelimeen

Markkinoilla on tuhansia puhelinkuoria. Valikoima voi olla pyörryttävä. Miten valita oikeanväriset, -tyyliset ja oikeaa materiaalia olevat suojakuoret? Puhelimen suojaamisen lisäksi, mitä ominaisuuksia sinun pitäisi kotelossasi etsiä? Ja mistä voit tietää tekeväsi hyvät kaupat niistä kuorista, jotka lopulta valitset?

TT-Kauppa.fi on matkapuhelinten kuorien ja tarvikkeiden johtava toimittaja. Olemme oppineet muutaman asian vuosien kokemuksistamme alalla. Jaamme vinkkejä kännykkäkuorien valintaan, jotka palvelevat sinua koko sen ajan kuin sinulla on puhelin.

Kotelot, suojat, kuoret… Mitä eroa?

Kun haet verkosta kännykkäkoteloita, saatat löytää tuotteita, jotka näyttävät koteloilta, mutteivät kuitenkaan ole sitä. Tässä on useita yleisiä termejä, joita saatat kohdata, sekä niiden merkitykset.

Puhelinkotelo on melko yleinen termi, joka viittaa mihin tahansa, suoraan puhelimen päälle asetettavaan. Ne tarjoavat tiettyyn pisteeseen asti suojaa ja tyyliä puhelimellesi. Valmistusmateriaaleja on monia, kuten nahka, tekonahda, muovi, nylon – jopa bambu.

Taustakuori on hyvin ohut muovinpala, joka tarttuu puhelimee, muuttaen sen ilmettä. Se ei tarjoa lainkaan suojaa; sen sijaan, se muuttaa puhelimesi väriä ja ulkoasua. Poikkeus tästä on vain ”taustasuoja”, joka on isompi kuori kuin pelkkä tausta, ja tarjoaa siksi jonkin verran suojaa. Mutta kun törmäät tuotteeseen, jota kutsutaan taustaksi, katso tarkkaan, mitä todella saat – ja mitä haluat.

Puhelimen suojakuoret, kuten taustakuoret, valitaan enemmän ulkonäön vuoksi. Vaikka ne napsahtavat paikalleen koteloiden tavoin, ne eivät tarjoa paljoakaan suojaa, jos puhelin putoaa tai sille käy muuta vahinkoa.

Vyökotelo kiinnittyy tyypillisesti vyöhösi tai käsilaukkuusi ja voit kantaa puhelintasi siinä. Se ei kiinnity puhelimeesi suoraan; pikemminkin se pitää sitä valmiina käyttöön, jotta voit vastata siihen, etsiä jotain verkosta, tai kuluttaa muutaman minuutin lempipelisi parissa.

Löydä oikeantasoista suojaa

Omistitpa vanhemman puhelinmallin tai markkinoiden uusimman älypuhelimen, puhelimesi on käytössä lähes joka päivä. Sen rikkoutuminen vaikeuttaa elämää huomattavasti.

Se voi olla myös suuri kustannus. Ellei operaattorisi tarjoa ilmaista puhelinta sopimuksen uusimisen yhteydessä ja sopimus ole juuri katkolla, sinun täytyy ostaa uusi puhelin, jos olemassa olevasi rikkoutuu. Jotkut älypuhelimet maksavat yli 400 euroa.

Se tarkoittaa, että on erityisen tärkeää suojella puhelintasi vahingoilta. Puhelinkotelo on yksi parhaista tavoista tehdä se.

Jos olet huolissasi puhelimesi särkymisestä (erityisesti, jos sinulla on kallis puhelin), kannattaa vakavasti harkita koteloa, joka tarjoaa korkean luokan suojaa. Voit myös miettiä ostavasi kotelon, jossa on suoja myös näytölle. Näyttö on yksi puhelimesi herkimmin rikkoutuvista osista.
Joskus kuulee myös ihmisistä, jotka etsivät koteloita suojaamaan puhelintaan vedeltä. Eri valmistajat valmistavat koteloita, jotka tarjoavat eri tasoista suojaa, joten etsi sivuiltamme, mitä kaikkea sieltä löytyy. Myymme myös vedenpitäviä pussukoita, joihin voit säilöä puhelimesi esimerkiksi altaalla tai muualla, missä se on vaarassa kastua.

Löydä haluamasi tyyli

Puhelinkotelot voivat tehdä enemmänkin kuin vain suojata puhelimesi. Ne antavat myös sinulle mahdollisuuden kertoa maailmalle jotain kiinnostuksen kohteistasi ja arvoistasi. Kun valitset puhelimeesi suojakuorta, mieti myös, mitä haluat sen jonkin olevan.

Onko sinulla vahvoja isänmaallisia ajatuksia? Lempijoukkue? Väri (tai väriyhdistelmä), joka sopii persoonallisuuteesi tai koulusi väreihin? Halu säästää luonnonvaroja ja auttaa ympäristöä? On olemassa koteloita, joilla voit ilmaista näitä arvoja.

Tai ehkä vain haluat jotain, mikä näyttää hienolta ja saa sinut hymyilemään. Se on ihan ok myös. Puhelimille saa myös tekojalokivin koristeltuja kuoria, kuoria, joissa on kallonkuvia tai hymynaamoja, jotka on kiedottu pehmeään nahkaan. Voit jopa hankkia pimeässä hohtavat suojakuoret.

Lisähyöty värikkään, erikoisen kotelon ostamisessa on se, että pystyt erottamaan puhelimesi helposti, jos pudotat sen, tai se hukkuu tai sekoittuu muiden puhelimiin pöydällä jossain tapahtumassa tai töissä.

Erityistarpeesi täyttävät kuoret puhelimeesi

Puhelinkotelot tarjoavat lisäominaisuuksia, joita kuluttajat pitävät kätevinä. Useat valmistajat tekevät nyt kuoria, jotka voivat myös ladata puhelimesi. On mahdollista ostaa kotelo, joka vähentää puhelimesta välittyvän säteilyn määrää. Sen sijaan, että ostat vain puhelinkotelon, jospa hankkisit puhelinlompakon, joka säilöö puhelimesi lisäksi muita olennaisia esineitä, kuten luottokortit ja käyntikortit.

Ennenkuin ostat, tutki, mitä lisäominaisuuksia puhelinkoteloista löytyy, ja päätä, ovatko ne sinulle tärkeitä.

Varmista parhaat kotelokaupat

Kun olet saanut rajattua valikoimaa uudeksi koteloksesi, tee hintavertailua. Monet yritykset myyvät samoja kuoria, mutta eivät välttämättä tarjoa niitä samalla hinnalla. Vertaile hintoja useammalla sivustolla selvittääksesi, mistä saat parhaat kaupat tehtyä.

TT-Kauppa.fi tarjoaa yhden parhaista valikoimista puhelinkoteloita ja -varusteita erittäin kohtuullisiin hintoihin. Jos olet jo käynyt tarkistamassa muut sivustot, käy katsomassa meidän valikoimaamme nyt ja katso, miten se vertautuu. Luulemme, että yllätyt iloisesti. Hyvää shoppailua!

Kirjailijasta

Trung Ta

Saan inspiraatiota puhelin suojakuoreista ja elektroniikan laitteista. Olen intohimoinen akvaarioon, kalastukseen ja matkustamiseen.

Jätä kommentti